stiri rock

OST Mountain Fest: la un abonament cumparat, primesti unul gratis! Promotia se prelungeste!

OST Mountain Fest: la un abonament cumparat, primesti unul gratis! Promotia se prelungeste!
Datorita succesului de care s-a bucurat promotia realizata de sistemul de tiketing BILETOO.ro in perioada 23-26 iunie, Asociatia Culturala OST a luat hotararea de a prelungi aceasta promotie! Astfel, oricine cumpara un abonament pe 3 zile, va primi automat inca un abonament gratis! Promotia este valabila incepand cu data de 27 iunie 2011, doar in limita a 300 de abonamente achizitionate.

 

Biletele sunt disponibile in reteaua BILETOO.ro, la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, Focsani, Cluj-Napoca, Craiova, Galati si Constanta, Magazinele Muzica si Victoria, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, de asemenea prin Axa Valaha Productions si filiala Bestial Records din Bucuresti. Alte variante de achizitionare a biletelor vor fi anuntate in curand. Biletele se pot comanda si online, prin: www.biletoo.ro si www.blt.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

 

Preturile biletelor la OST Mountain Fest sunt urmatoarele:
- 180 RON abonamentul/3 zile (incepand cu data de 27 iunie 2011, cumparatorul plateste 1 abonament si primeste 2, in limita stocului disponibil)
- 80 RON/zi
- in ziua concertului, la intrare: 200 RON abonamentul/3 zile
- in ziua concertului, la intrare: 90 RON/zi

In acest an, la Rasnov, pe parcursul a trei zile (22, 23 si 24 iulie), vor concerta 33 de trupe din 13 tari. Ost Mountain Fest este singurul festival open-air din Romania, organizat la standarde internationale si dedicat in exclusivitate metalului extrem.
 
Sursa: Coro - Ost Mountain Fest


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Din Brad, Keep Of Kalessin, L.O.S.T., Mediocracy, Negura Bunget, Onslaught, Sincarnate, Spiritual Ravishment, Taine, Winterhorde
Posted by H., at 11:00 |  June 28, 2011  | 0 Comentarii  | 3673 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OST Mountain Fest: la un abonament cumparat, primesti unul gratis! Promotia se prelungeste!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri