stiri rock

Primul concert Bucovina la Cluj! Lansare de album

Primul concert Bucovina la Cluj! Lansare de album
Suntem chiar bucurosi sa anuntam ca dupa mai bine de 10 ani de activitate, ajungem pentru prima oara in Cluj, in Gambrinus Pub. Iar faptul ca acest concert aduce cu sine lansarea noului nostru material, EP-ul Duh, nu poate decat sa ne bucure si mai mult.
Pe 2 aprilie speram sa ne vedem cu o sumedenie de oameni carora le place Bucovina, pentru ca venim cu un chef monstru de cantat, asa cum avem de fiecare data cand cantam intr-un loc pentru intaia oara; pregatim un show strasnic pentru Cluj, cu piese vechi si noi deopotriva, cantate cu nerv si care speram ca vor face sa vibreze inimile celor ce ne vor vedea.
Vom avea la vanzare atat tricouri de baieti cat si girlie, precum si exemplare din Duh.

Alaturi de trupa locala Illusion of Control, vom face ca seara de 2 aprilie sa fie una de care cei ce vor veni la concert sa  isi aduca aminte cu placere mult timp.

Concertul e programat sa inceapa la ora 21:30, iar biletele se gasesc la intrare, contra sumei de 15 ron.
Pentru cei care vor sa inteleaga ceva mai mult din magia muntilor Bucovinei, concertul din 2 aprilie reprezinta probabil cea mai buna ocazie.

--
CONCURS
Trupa Bucovina si Welcome2Cluj ofera 3 premii a cate 1 cd (noul album “Duh”) celor care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:
In ce an s-a fondat trupa Bucovina?
Raspunsurile, insotite de numarul de telefon, trebuie trimise pe adresa liviabeju@welcome2cluj.com pana in 1 aprilie la ora 23.
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in seara concertului din Gambrinus Pub. In cazul neparticiparii la concert veti fi contactat ulterior pe numarul de telefon lasat in mail.
Mult succes!! \m/

Sursa: Welcome2Cluj


MAI MULTE DESPRE Bucovina, Illusion of Control
Posted by Klawz, at 11:59 |  March 29, 2011  | 0 Comentarii  | 2480 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primul concert Bucovina la Cluj! Lansare de album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri