stiri rock

Programul ARTMANIA FESTIVAL

Programul ARTMANIA FESTIVAL

Pregatirile pentru ARTMANIA FESTIVAL 2008, care va avea loc pe 18 si 19 iulie, la Sibiu, au intrat pe ultima suta de metri. Pana la festival mai sunt doar noua zile, asa ca fanii trupelor Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray, care sunt nerabdatori sa isi intalneasca idolii au doar motive de bucurie, mai ales ca aceste trei formatii vor canta cate o ora si jumatate fiecare! Agua de Annique, Leaves Eyes si Atrocity vor canta cate o ora fiecare, iar Negura Bunget 40 de minute. Restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.

O alta veste buna pentru public este ca accesul in Pavilionul 2007 va fi permis cu orice tip de aparatura foto, inclusiv profesionala!

Cei care se grabesc inca mai pot gasi bilete pentru ARTMANIA Festival 2008 in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

PROGRAM

VINERI 18 iulie, 2008

Frozen Dusk - 15.30
Sincarnate – 16.15
Bucium – 17.00
Agua de Annique  - 18.00
Tiamat – 19.30
Lacrimosa – 21.30

SAMBATA 19 iulie, 2008

Nexus – 16.00
Avatar – 16.45
Negura Bunget – 17.30
Leaves Eyes – 18.40
Atrocity – 20.00
Gamma Ray – 21.30

Artmania isi rezerva dreptul de a opera modificari asupra programului, daca va fi necesar.

- Accesul in perimetrul festivalului, mai exact in zona delimitata cu garduri din jurul Pavilionului 2007, se va face incepand cu ora 14.00, atat vineri 18 iulie, cat si sambata 19 iulie.
- Participantii la festival vor primi bratari de culori diferite, in functie de biletul achizitionat, ceea ce va fluidiza accesul in pavilion si va permite libera circulatia a publicului.
- Circulatia in perimetrul festivalului se va face conform schemei atasate.

REGULI ACCES

Participantii la ARTMANIA Festival 2008 sunt rugati sa se conformeze urmatoarelor cerinte, in vederea bunei desfasurari a evenimentului : 

- sa nu fumeze in interiorul Pavilionului 2007, deoarece exista pericolul declansarii unui incendiu. Vor exista spatii  pentru fumatori in afara pavilionului.
- sa nu vina la concert cu aparate de filmat. Va reamintim ca este permis accesul in sala cu orice fel de aparatura foto, inclusiv profesionala.
- sa prezinte bilet sau invitatie valabila;
- sa nu vina la eveniment in stare vadita de ebrietate;
- sa nu aiba asupra lor sticle cu lichid (apa, suc, alcool etc).
- sa nu aiba asupra lor obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme etc);
- sa nu genereze si sa nu participe la scandaluri;
- sa se supuna controlului corporal;
- in cazul unei probleme care sa necesite evacuarea salii, sa nu intre in panica si sa asculte indicatiile agentilor de ordine si a celorlalte structuri implicate in buna desfasurare a evenimentului (Jandarmerie, Politie, Pompieri,Salvare etc);
- sa nu incerce sa escaladeze gardurile de protectie situate in fata scenei sau in alte parti care sunt izolate din motive de securitate.

Va rugam sa apelati la organizatori sau la echipa de securitate in cazul in care sesizati oricare dintre urmatoarele nereguli:

- bilete vandute la suprapret de catre persoane neautorizate;
- acte de vandalism;
- tentative de furt sau furturi propriu-zise;
- violente de orice fel;
- persoane care nu se simt bine si necesita ingrijire medicala.

IMPORTANT: Pe prima serie de bilete emise de Diverta ora de incepe a festivalului este trecuta ca fiind ora 20.00. Va rugam sa nu luati in considerare respectiva ora, strecurandu-se o eroare in sistemul informatic al celor de la Diverta. Orele de incepere sunt cele de mai sus.

Va multumim si va asteptam la festival!



MAI MULTE DESPRE Agua de Annique , Atrocity, Avatar, Bucium, Frozen Dusk, Gamma Ray, Lacrimosa, Leaves' Eyes, Negura Bunget, Nexus, Sincarnate, Tiamat
Posted by Ella, at 00:00 |  July 09, 2008  | 3 Comentarii  | 5345 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul ARTMANIA FESTIVAL

  • Intrebare: se vor putea lua bilete la fata locului?

    1. Posted by Abur | 09 Iulie 2008 21:46
  • Da.

    2. Posted by Ella | 10 Iulie 2008 10:12
  • Si pe mine ma interesa asta. O sa incerc totusi la diverta intai (desi sunt in intarziere) .. eu fiind din Bucuresti.

    3. Posted by KuramaSSLazio | 14 Iulie 2008 15:48
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri