stiri rock

STRAPPING YOUNG LAD: invitati surpriza pe noul album

STRAPPING YOUNG LAD: invitati surpriza pe noul album

Dupa cum a mai fost comunicat, noul album Strapping Young Lad, intitulat The New Black, va fi lansat pe 17 iulie, prin Century Media. Albumul a fost inregistrat in studiourile Armoury si Profile din Vancouver, produs ca de fiecare data, de lider-ul trupei, Devin Townsend, si mixat de Mike Fraser (care a mai lucrat si cu AC/DC, Aerosmith si Metallica).

Pe albumul The New Black vor fi de auzit la voce si cativa invitati supriza: Oderus Urungus de la Gwar pe piesa Far Beyond Metal, Cam Kroetsch (The Almighty Punchdrunk) pe You Suck si punk-rockerul Bif Naked pe Fucker.

Trupa a filmat deja un videoclip  pentru primul single de pe album, Wrong Side impreuna cu regizorul Dave Brodsky (The Red Chord, God Forbid).

Dupa lansarea acestui album Devin Townsend a declarat ca  va lua o pauza pentru o vreme de la scris albume, dupa ce a compus 20 de materiale discografice in ultimii 10 ani.

The New Black tracklist:

01. Decimator
02. You Suck
03. Antiproduct
04. Hope
05. Wrong Side
06. Monument
07. Far Beyond Metal
08. Fucker
09. Almost Again
10. Polyphony
11. The New Black
Bonus track-uri:
12. The Long Pig
13. C:enter:###


Dupa spusele bateristului Gene Hoglan, piesa bonus C:enter:### inseamna "See colon, enter colon, pound pound pound."MAI MULTE DESPRE Strapping Young Lad
Posted by Mikix, at 00:00 |  May 29, 2006  | 0 Comentarii  | 5325 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: STRAPPING YOUNG LAD: invitati surpriza pe noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri