stiri rock

SYN ZE SASE TRI: detalii despre noul album de studio

SYN ZE SASE TRI: detalii despre noul album de studio
Trupa timisoreana Syn Ze Sase Tri va lansa pe data de 14 mai 2012 cel de-al doilea album de studio, intitulat Sub Semnul Lupului. Referitor la acest nou produs discografic, Corb, chitaristul si vocalistul grupului a declarat:

""Un nou capitol se scrie in povestea ce am inceput-o odata cu aparitia primului nostru album de studio, “INTRE DOUA LUMI”. Ne bucuram sa anuntam ca al doilea album e gata sa vada lumina dar si schimbari de componenta, credem noi ca spre bine.  Daca “INTRE DOUA LUMI” a cuprins atat fapte cat si trairi, a fost o calatorie intre lumea umana dar si cea spirituala, intr-un taram imaginar bazat pe mituri si legende de pe meleagurile noastre, pentru cel de-al doilea album, “SUB SEMNUL LUPULUI” actiunea se petrece intr-un timp in care moartea pandeste la fiecare pas. Personajul principal, renascut, trece prin mai multe stadii ale vietii de la copil – razboinic - pana la atingerea perfectiunii umane, si face primii pasi in lumea zeilor, totul intamplandu-se sub semnul lupului, protectorul acestor meleaguri. Dar mai multe detalii veti afla din povestea albumului, asa cum a fost si pentru primul album, pe care o veti putea citi atat in interiorul digipack-ului cat si pe site-ul nostru, care va fi disponibil in curand.

Data lansarii este stabilita pentru 14 mai 2012, albumul fiind lansat prin binecunoscuta casa de discuri Aural Music / Code 666 din Italia.
Albumul a fost inregistrat in perioada noiembrie 2011 –februarie 2012, in studioul Tomcat Music din Timisoara, si mixat de catre Mihai Toma, cel ce a inregistrat si mixat si “Virstele Pamintului” al celor de la Negura Bunget.
Pentru acest album am colaborat cu mai multi muzicieni din Timisoara, pentru inregistrare partilor de viori, violoncel, viola, trompete, tromboane, tuba, marching drum, dar si invitati ca naratori.
Dupa cum v-am obisnuit de la primul album, genul va fi tot o combinatie de black – death symphonic, de data aceasta cu parti de instrumente traditionale romanesti, cu chitari acustice, prin vocea lui Lycan, si multe alte mici detalii, totul pentru a largi modurile de exprimare muzicale si pentru a transpune muzical imaginea creata de povestea care se desfasoara. 
Grafica a fost realizata din nou de Jan Yirlund (Darkgrove design), acelasi care a realizat grafica si pentru “INTRE DOUA LUMI”.
 
Incepand cu acest nou album, au avut loc si unele schimbari de componenta. Astfel Spin (chitara), a decis sa se retraga din motive personale, iar in locul lui Strigoi (tobe), a venit tinarul si talentatul Putrid, care a adus trupa la un alt nivel prin abilitatile sale de interpretare Black /Death.
Cu aceasta ocazie anuntam si un concert din seria celor de promovare a noului album. -    23.03.2012 – Timisoara, club Daos.
Speram sa va alaturati noua, in numar cat mai mare,  pe noul drum inceput SUB SEMNUL LUPULUI.""

Sursa: Syn Ze Sase Tri


MAI MULTE DESPRE Syn Ze Sase Tri
Posted by Dragos P., at 22:31 |  March 20, 2012  | 0 Comentarii  | 3700 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SYN ZE SASE TRI: detalii despre noul album de studio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri