stiri rock

TRUDA: noul album disponibil pentru download

TRUDA: noul album disponibil pentru download
Piesele noului album al clujenilor de la Truda, intitulat Agro-Cultura, pot fi descarcate de pe pagina oficiala a trupei: http://www.truda.ro/, pe care mai este deasemenea postat urmatorul comunicat:

Na...deie-va domnu sanatace!
Dupa cum vedeti avem un album nou, album pe care il promitem de mai mult de un an dar pe care din motivele stiute de toti a trebuit sa-l tot amanam!
Dar nu conteaza ce a fost ci ceea ce este. Principalul este ca ne-am revenit...as always... si speram sa va placa noul album, pentru ca noua ne place tare mult! o sa observati mici schimbari de stil, ptr ca ne-am saturat un pic de aceeasi hardcoreala si death-ereala eterna. Noi zicem ca am reusit totusi sa mentinem acea "linie" TRUDA bine stiuta si daca nu....nah...patzim! Veti observa mai multa melodie in refrene, texte un pic mai elaborate, etc
Noi o sa cantam intotdeauna ce ne place, si credem ca acum am ajuns doar la o "maturitate" muzicala si de exprimare, de cand am inceput aceasta aventura cu TRUDA!
Multumiri "donatorilor" nostrii. oameni simpli care au demonstrat ca cred in noi si in acest concept care se cheama TRUDA! Nu o sa ii enumaram pe toti ptr ca am umple pagina de stiri!
Ii rog doar sa dea un mail la trudatourmanager@yahoo.com sa isi primeasca copiile albumului, si alte surprize!

In alta ordine de idei, chitaristul Syca'n Destroy a decis sa se ocupe de trupa sa de suflet, She-Wolf, el renuntand la colaborarea cu Truda, locul sau fiind luat de Sfantu' Francisc "Mr. Proper", cu care Fotzey si Ricco au mai cantat in perioada 1992-1993 in trupa Bonebreakers.

MAI MULTE DESPRE Truda
Posted by Cynyc, at 09:35 |  May 02, 2010  | 0 Comentarii  | 7276 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRUDA: noul album disponibil pentru download

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri