Darken My Grief

Darken My Grief Activa
Site: darkenmygrief.com/
 
Tara: Romania
 
Oras: Sibiu
 
COMPONENTA:
Duddu - chitara ritmica / solo, voce
Boke - chitara solo / ritmica, voce
Vlad - clape
Raul - bas
Bobbo - tobe

Ex-membri:
Tiron - voce
Gheba - clape, voce
Dolo - tobe
Tobie - tobe
 

Playlist

Biografie

Se spune despre Darken My Grief ca este o trupa melodic doom-death-black din Sibiu. Cu toate acestea, desi au fondat trupa in Sibiu, nici unul din membrii ei nu este, de fapt, de acolo, ci au venit de pe tot cuprinsul tarii, in general ca studenti. Bazele DMG au fost puse de catre Duddu si Boke, candva intr-un decembrie tarziu, in 2003. Putin dupa aceasta, au iesit la iveala cateva piese si au fost cooptate personaje noi: in decembrie 2003 - Raul si Tiron. Abia in ianuarie 2005 au reusit sa gaseasca un clapar pe masura, Gheba, care avea deja experienta si a adaugat o nota mai rafinata sound-ului pieselor, iar mai tarziu, in mai, un baterist, Tobie, mai putin experimentat in aria metal, succedat apoi in "functie" de Dolo. Acesta din urma se potrivea mult mai bine stilului pe care marsa trupa. Toti cei din trupa au fost anterior activi din punct de vedere muzical, avand fiecare, cu exceptia lui Tiron, o istorie care includea deja cel putin una sau doua trupe.DUDDU
 - (n. 23 sept. 1978):
Am mai cantat in: multe trupe inainte de DMG (aproximativ 10), nu toate apartinand pe deplin genului metal. Ba chiar, unele dintre ele nu aveau aproape nimic in comun cu rock-ul. Dar ideile mele "de metal" se puteau simti cu usurinta pe parcursul melodiilor, chiar si in cele rave sau hip-hop. Ce sa spun, I'm a metal-head. Dar imi place muzica buna de orice fel. Mai cant si intr-o alta formatie, una de power-metal, Deus X Machina, laolalta cu Gheba si cativa prieteni de-ai nostri, precum si cu Asgard, desi nu in mod oficial.
Sunt: o persoana calma, creativa, careia nu-i place sa-si faca planuri. Ca mai toti oamenii care au ceva in cap, sunt un tip mai degraba mizantrop si pesimist, care prefera sa se astepte la ce e mai rau si sa-i fie infirmate asteptarile decat invers. Din pacate, ma insel foarte rar. De asemenea, nu gresesc aproape niciodata cand judec o persoana la prima vedere. Imi place ca, in majoritatea cazurilor, sunt capabil sa gasesc partea buna si frumoasa in orice.
Imi plac: cultura, misterele, persoanele inteligente si bune, tigarile mega-lights, cafeaua dulce, bucataria moldoveneasca, noaptea, concertele de metal, ciocolata dark, Coca~Cola, jocurile pe calculator (RPG-uri si TBS-uri, in general), desi inca mai iau bataie de la Raul la Starcraft, cartile si filmele bune, chestiile despre dinozauri si rechini, pescuitul, Internetul, mitologia, tarile nordice, sa creez, sa iau peste picior aproape orice si pe oricine etc.
Ce-mi provoaca greata? Bolile si durerile (sa fii dependent de corpul tau). Si apoi ar mai fi oamenii, in special prostia lor, violenta, ignoranta, reavointa, ipocrizia, egocentrismul, megalomania, chestiile de genul asta. Si multe alte lucruri (am un stomac sensibil), precum sa te supui unor reguli stupide, fara aplicabilitate generala, muzica proasta, lucrurile facute pe jumatate sau de amorul artei, saracia - in toate formele ei, filosofia copilareasca, de duzina, kitsch-ul si snobismul, pe cei care-si baga nasul in chestiile mele personale.
Cartea preferata: nu ma pot gandi doar la una. Poate "Shogun" a lui J. Clavell. Dar printre autorii cei mai buni i-as numi pe Nietzsche, E.A. Poe si Stephen King, iar ca poet - pe Baudelaire.
Filme favorite: Fight Club, American History X, 7even, Sweet November, Gladiator, Pay It Forward, The Score, American Beauty, Star Wars-ul vechi, Saw, Jurassic Park.
Trupe preferate: My Dying Bride, Edge of Sanity, Behemoth, Hypocrisy, Rammstein, H.I.M., Dimmu Borgir, Arch Enemy, Anathema, Paradise Lost, Amorphis, Sentenced, Nightwish, Moonspell, Lake of Tears, Sepultura, Pantera, Sadist, Deicide si imi plac versurile de la Dark Tranquillity, Parazitii.BOKE
- (n. 8 nov. 1977):
Am mai cantat in: o trupa de black metal numita Thristos, in care eram cam despotic in privinta versurilor si a compunerii pieselor.
Sunt: cel mai batran membru din trupa, angajat vamal (rusine mie!) si un chitarist stangaci si mizantrop, fara o chitara pe stanga.
Imi place: tot ce nu-mi displace!
Ce-mi provoaca greata?  Ipocrizia (dar nu trupa suedeza, pe care o ador), tiganii, compromisurile, asa-numitul new metal, parvenitii din Romania (bureti) etc. etc.
Cartea preferata: Maestrul si margareta lui M. Bulgakov, Thaïs a lui A. France, Silmarillion de J. R. R. Tolkien, Narcissus ünd Goldmund a lui H. Hesse etc.
Filme favorite: Lord of the Rings, The Others, Underground, The Mists of Avalon etc.
Trupe preferate: Dissection, My Dying Bride, Hypocrisy, King Diamond, Moonsorrow, Emperor, Nevermore, Anorexia Nervosa, Hecate Enthroned, Rotting Christ, Nokturnal Mortum, Arkona, etc.RAUL - (n. 27 apr. 1984):
Am mai cantat in: ca intr-o trupa care, in comparatie cu DMG, a fost o joaca de copil. Am cantat la chitara un timp, dar, cand am intrat in DMG, m-au convins sa trec la bass si ma bucur ca au facut-o. Duddu a fost cel care m-a ajutat sa-mi imbunatatesc aptitudinile de basist si ii multumesc pentru asta. La inceput am exersat pe un fretless Jack

 

Poze

Comenteaza la: Darken My Grief

COMENTARIUL TAU

Interviuri

Concerte

Evenimente