SINCARNATE si DECEASE in Timisoara

TRUPE: Decease, Sincarnate

Duminica, 2 iunie in Club Daos
Concert
SINCARNATE (Death Metal - Bucuresti)
DECEASE (Thrash/Death Metal - Cluj Napoca)


SINCARNATE a fost fondata in 2005, de catre Dyo (chitara) si Marius (voce), in acelasi an alaturandu-li-se Enthroll (chitara), Gigi (tobe), Cristi (clape) si Razvan (bass). Dupa o perioada in care trupa s-a focalizat exclusiv pe compozitie, a urmat debutul scenic (2006). In anul imediat urmator vede lumina zilei primul produs oficial al trupei, mini CD-ul On the Procustrean Bed, inregistrat la Taine Sudio din Bucuresti si produs de Axa Valaha Productions. Albumul s-a bucurat de aprecieri favorabile din partea presei de specialitate, trupa participand la un turneu de promovare a produsului si la alte evenimente live. In perioada 2008-2010 Sincarnate participa la numeroase evenimente live, din care pot fi mentionate Festivalul Artmania (2008), Dokma Festival (Slovenia - 2008), Brutal Attack Festival (Moldova - 2008 si 2009), Gahlen Moscht Festival (Germania - 2010). Anul 2010 gaseste trupa in studio, cand se inregistraza primul CD full lenght. As I Go Under este inregistrat in Bucuresti de catre Cristian Stalpeanu, mixat de catre Jeremy Krull in New-York (Strategic Sonics Doo Room) si produs de catre Hatework Productions in septembrie 2010. Lansat in Octombrie 2010 in cadrul Hatework Festival, albumul primeste aprecieri favorabile din partea presei de specialitate, trupa participand la alte evenimente live in Romania si strainatate (din care pot fi mentionate Darkmoon Festival din Germania si OST Mountain Fest).
Concertul din Timisoara , in care Sincarnate va prezenta trei piese care vor fi incluse pe viitorul material discografic, va fi sustinut in formula:
Dyo – chitara
Marius – voce
Cristi – chitara
Andrei – bass
Herod - tobe

http://www.myspace.com/sincarnateband
http://www.sincarnate.ro

DECEASE:

Trupa clujeana de Thrash/Death Metal Decease i-a nastere in anul 2011 la initiativa chitaristului Radu Vulpe si a tobosarului George Alb.Cateva luni mai tarziu trupa il coopteaza pe fratele lui Radu, Catalin Vulpe in postura de basist. Ramand in formula de trio trupa isi incepe activitatea interpretand un Thrash Metal specific anilor '90 cu o influenta masiva si a genului Death Metal astfel incat pana la sfarsitul aceluiasi an reusesc sa termine partea de compozitie pentru primul material discografic. Anul 2012 ii aduce pe cei trei direct in studio astfel incat pana la sfarsitul lunii Mai aveau deja finisate inregistrarile pentru debutul acestora. Urmeaza apoi o serie de concerte prin tara, trupa fiind aleasa de deschida pentru nume straine precum Sinister, Krow, Casus, Andralls, Cayne sau autohtone precum Altar, Syn Ze Sase Tri, Krepuskul. In luna august se lanseaza primul videoclip oficial al piesei Sadistic Enjoyment ,captand astfel atentia atat publicului cat si a presei iar in Decembrie trupa semneaza un contract de colaborare cu casa de discuri Hatework/Asociatia Culturala Manifest. In Februarie 2013 Hatework Records/ACM lanseaza primul material discografic la formatiei intitulat Exhort to Obliterate, bucurandu-se de un turneu de promovare prin tara alaturi de formatia Morbid Carnage (Hu) .

http://www.facebook.com/decease.band
http://deceaseband.bandcamp.com/
Data evenimentului:   June 02, 2013  | 0 Comments  | 1686 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SINCARNATE si DECEASE in Timisoara

COMENTARIUL TAU