stiri rock

Anacrusis lanseaza An Evening With ANACRUSIS: un Blu-ray disc si doua CD-uri

Anacrusis lanseaza An Evening With ANACRUSIS: un Blu-ray disc si doua CD-uri
Legendara trupă americană de techno-thrash progresiv, Anacrusis, a lansat pe piață An Evening With ANACRUSIS - un set de trei discuri format din:

 
 
Un disc Blu-ray în format HD, ce cuprinde concertul lor de reuniune din St. Louis înregistrat în decembrie 2019. Acest concert din trei părți se întinde pe mai mult de 3 ore și este format din 28 de melodii, fiecare dintre ele fiind interpretată exact în formula ei originală. Pe discul Blu-ray mai sunt incluse și alte înregistrări video, întreg produsul având în total peste 5 ore.
De asemenea, materialul mai cuprinde și două CD-uri ce conțin un concert cu 28 de piese în format audio, de peste două ore și jumătate.
 
An Evening With ANACRUSIS poate fi comandat accesând site-ul https://anacrusis.bigcartel.com/
 

Anacrusis
este o trupă de techno-thrash din St. Louis, statul Missouri (SUA) care a scris istorie în special prin cele două clasice Manic Impressions (1991) și Screams and Whispers (1993). Totodată, în 1993 Anacrusis a susținut un turneu european alături de Death, la cererea expresă a lui Chuck Schuldiner. În discografia trupei se mai găsesc și alte două foarte bune albume: Suffering Hour (1988) și Reason (1990), reînregistrate în 2010 sub numele de HINDSIGHT: Suffering Hour & Reason Revisited.  
 



Un superb interviu din 2012 cu Ken Nardi - liderul trupei - oferit în exclusivitate pentru Metalfan România, poate fi citit aici

 


MAI MULTE DESPRE Anacrusis
Posted by Fantotzii, at 23:15 |  September 17, 2020  | 0 Comentarii  | 9351 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Anacrusis lanseaza An Evening With ANACRUSIS: un Blu-ray disc si doua CD-uri

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri