stiri rock

Concertul URIAH HEEP de la Bucuresti, in memoria basistului Trevor Bolder

Concertul URIAH HEEP de la Bucuresti, in memoria basistului Trevor Bolder
In urma cu cateva zile, faimoasa trupa  rock  Uriah Heep anunta cu mare tristete  despartirea de bunul lor prieten- Trevor Bolder, celebrul basist care s-a stins la varsta de 62 de ani după o lupta uimitoare cu cancerul. Agravarea starii de sanatate produsa la finalul anului 2012, l-a determinat pe artist sa se retraga, predand cu incredere stafeta actualului basist, Dave Rimmer.

Aceasta pierdere uriasa nu i-a impiedicat insa pe membrii grupului Uriah Heep sa isi desfasoare programul turneului deja stabilit. Artistii vor sustine in continuare seria concertelor  incluse in cadrul turneului din acest an.

Incepand cu 1 iunie, artistii vor concerta pe marile scene din Germania, Austria si Ungaria, urmand ca pe 11 iunie legendara trupa sa se reintalneasca cu fanii din Romania in cadrul unui show de zile mari, un eveniment exploziv  ce se va desfasura pe scena Arenelor  Romane din Bucuresti incepand cu orele 20:00. Cele doua ore de concert de la Bucuresti, vor fi dedicate exclusiv basistului Trevor Bolder, un prieten extrem de apropiat si in acelasi timp un coleg desavarsit care le-a fost alaturi timp de 37 de ani.

Melodiile arhicunoscute care fac permanent inconjurul lumii, amprentate de Uriah Heep in cei peste 44 de ani de activitate cum sunt July Morning, Lady in Black , Rain, One Day sau Easy Livin' vor fi nelipsite din setlist-ul concertului de la care fanii rock-ului nu trebuie sa lipseasca.

Biletele pentru show-ul Uriah Heep au preturi variabile in functie de categoria de loc, respectiv Cat. III - 50 lei,Cat. II -  70 lei si Cat.I - 100 lei. Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – standul din Unirea Shopping Center etj.2, de la orice magazin EuroGsm, precum si din reteaua Eventim , iar online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.

Sursa: Vreau Bilet


MAI MULTE DESPRE Uriah Heep
Posted by H., at 20:57 |  May 24, 2013  | 0 Comentarii  | 2568 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul URIAH HEEP de la Bucuresti, in memoria basistului Trevor Bolder

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri